tirsdag den 27. maj 2014

tæppe til Laura

Så er jeg i gang med et tæppe til min amerikanske veninde Laura, der fylder 60 i juli. Hun har en kæmpe lædersofa i blå. Så jeg bliver selvfølgelig nødt til at lave et tæppe til hende. Har længe haft lyst til at arbejde med "Crazy Curves  linialen igen.

tirsdag den 20. maj 2014

SAMPLER QUILT

I de sidste dage har jeg kædesyet stolper til mit tæppe
 Det går lidt hurtigere på denne måde og sparer også tråd
Og i går blev jeg så færdig med toppen. Synes selv at den er blevet rigtig fin. Tæppet skal nu samles og quiltes. Det skal bruges som inspiration til min undervisning i håndsyning for nybegyndere til efteråret. Nu skal jeg så bare lige have lavet et lille kompendium til kursisterne.

søndag den 11. maj 2014

"Sampler" quilt blokke til undervisning

 Jeg glæder mig til efteråret, for der skal jeg  bl.a. undervise nybegyndere i håndsyning og maskinsyning. Så jeg er i fuld gang med at skrive et lille kompendium og lave modeller. Lige nu er jeg ved at lave en Sampler quilt i håndsyning. Jeg forsøger at gøre den lidt moderne og anderledes end de traditionelle sampler quilts.
Her er de blokke, som jeg har lavet indtil nu

mandag den 5. maj 2014

Taske kursus

Så er jeg kommet i gang med undervisningen. Har afholdt 2 kurser i flettede tasker. Jeg nyder virkelig at undervise. Især når man kan sende 8 glade elever hjem med fine, næsten færdige tasker.